INDOOR GOLF PARTNER
GRUNDAT 2005

Vår Story

Indoor Golf Partner grundades 2005. Bolaget startade som en inomhusanläggning för aktiviteter – skidor, klättring och golf. Vårt huvudkontor ligger nära Köpenhamn centrum, och endast 20 minuter med bil från TrackMan HQ. 

2012 var IGP först I världen med att använda Trackman (TrackMan III) i en komerrciell simulator. Som mjukvara använde vi oss av tredje parts program, något som inte längre krävs för Trackman. 

När TrackMan 3e lanserades, tidigt 2013, så började vi som bolag att erbjuda våra tjänster att bygga simulatorer till externa kunder. 

Sen dess har vi varit exklusiv partner till Trackman och en vital partner i att ta golfsimulatorer till vad de är idag. 

Till dags datum har vi byggt mer än 1500 TrackMan simulatorer och vuxit till en arbetsstyrka på mer än 35 heltidsanställda. Vårt huvudkontor finns I Köpenhamn, men vi har Lola projektledare och installatörer i de flesta större Europeiska länder.

På samma adress som vårt huvudkontor driver dessutom ett öppet simulator center med 5 TrackMan sims där vi utöver uthyrning även använder dessa som vår utvecklingsavdelning, där vi testar all ny teknik innan vi levererar den till dig som slutkund. 

Egen produktion

Vi har vår egen produktion inom bolaget där vi utvecklar och tillverkar specialdesignade delar för våra simulatorer.

Vi har designers, ingenjörer och skräddare inom bolaget för att kunna säkerställa att alla delar i din simulator lever upp till högsta kvalitet, säkerhet och design. Våra delar är gjorta för att hålla, oavsett om det är för ditt hem eller för kommersiellt bruk. Vi arbetar tätt med TrackMAn US, och köper delar av vårt råmaterial direkt från dem för att kunna säkerställa kvalitén. 

Vår egen produktion innefattar bland annat:

  • Slagdukar, taknät, trim.
  • Motoriserade drop-down dukar.
  • Padding för väggar och taklösningar.
  • Gardiner för vägg/fönster.
  • Fulla slagburar och speciallösningar i aluminium.

Vår strategi är att vi ska kontrollera så stor del som möjligt av alla delar för varje simulator. Att då tillverka bitar som exempelvis slagduk, skräddarsytt för varje kund, ger oss möjligheter som våra konkurrenter saknar. 

Alla produkter vi säljer har testats och kvalitetssäkrats i våra egna center för att säkerställa högsta säkerhet och hållbarhet.

Sälj och Drift

Vår sälj och driftsavdelning på Indoor Golf Partner arbetar tillsammans med TrackMan’s representater över hela Europa.

Som en del av vår säljprocess, arbetar vi alltid fram ett unikt förslag för just din simulator. Vi hänsyn till dina tidsplaner, just din lokal och dina önskemål. 

Oftast tar vi fram en 3D ritning för ditt projekt, baserat på dina mått och eventuella ritningar, så du kan se exakt hur din lösning kommer att bli. Den här ritningen ligger sen till grund för vad som krävs av själva installationen, kanske måste det byggas upp ramar eller reglar för duken, och vi kan då anpassa mått för gardiner, dukar, padding för just ditt projekt. 

Om du har ett kommerciellt projekt, krävs ibland högkvalitiva 3D renderingar över hur det färdiga projektet kommer se ut för att visa partners och kunder, om detta är intressant, tveka inte att höra av er till oss kring det. 

Alla våra projekt har alltid en tilldelad projektledare som kommer arbeta sida vid sida med er från dess att en order är lagd.

När en simulator är klar från vår sida, kommer en representant från TrackMan att besöka er för halv dags genomgång och träning i hur ni bäst använder en nya simulator. 

Hör av dig idag

 

You are always welcome to reach to get in contact with one of our experts.

You can fill in the form, contact us on the phone:
+45 3020 6524 or e-mail: info@igpartner.dk

We look forward to hearing from you!

 

4 + 15 =

Mer än 1500 installationer

+10 år somTrackMan's officiella och exklusiva simulator partner

SHARE YOUR CART